vineri, 30 aprilie 2010

EXTRATERESTRII !!!



"Nu suntem singuri. In opinia mea, destinul nostru este sa devenim parte a comunitatii planetare. Trebuie sa fim pregatiti sa ajungem dincolo de planeta noastra si dincolo de sistemul nostru solar pentru a descoperi ce se intampla cu adevarat in Univers ", a afirmat fostul astronaut.
Potrivit CNN, Mitchell a declarat ca a incercat sa faca lumina in asa-numitul "incident Roswell", insa autoritatile militare l-au impiedicat.
Mai mult, astronautul a spus ca extraterestrii au contactat deja Pamantul de mai multe ori, insa NASA a pastrat secretul: " Am fost destul de privilegiat incat sa aflu ca am fost vizitati si ca fenomenele OZN sunt reale(...) Am facut parte din cercurile militare si ale serviciilor secrete, care stiu ca, dincolo de ceea ce se cunoaste public, am fost vizitati", a adaugat Mitchell.


Dupa cum spuneam, noi oamenii, sau cel putin majoritatea, am inrautatit (probabil fara sa vrem) adevaratul sens al cuvantului, fiind influentati probabil de filme in care extraterestrii sunt niste monstri. Cu asta am vrut sa spun ca un extraterestru nu inseamna un monstru, el poate sa fie chiar si cea mai minuscula bacterie care traieste pe alta planeta, in spatiu sau in oriunde alt loc inafara de Tera.
Sa va spun de ce cred eu, aplicand logica, ca exista extraterestrii. Materia e tot ce ne inconjoara, universul fiind infinit (cred) si materia e automat infinita. Si fiind infinit, e imposibil, zic eu, ca in orice alt loc mai indepartat sau mai apropiat sa nu existe niste conditii asemanatoare ale sistemului nostru solar care sa contina viata.
Anul trecut, astronautul Edgar Mitchell a facut niste dezvaluir foarte socante pentru multe persoane. Sustine ca extraterestrii au contactat Pamantul de mai multe ori, NASA a pastrat insa secretul timp de 60 de ani. “Am fost destul de privilegiat incat sa aflu ca am fost vizitati si ca fenomenele OZN sunt reale”, a spus Mitchell. “Am facut parte din cercurile militare si ale serviciilor secrete, care stiu ca, dincolo de ceea ce se cunoaste public, am fost vizitati”.
Imi imaginez ca ati auzit despre cazul din Roswel, ei bine Mitchell spune ca a fost vorba de prabusirea unei nave extraterestre reale. Insa NASA a sustinut tot timpul ca a fost vorba de prabusirea unui balon de cercetare top secret.
Mitchell, acum în vârstă de 77 de ani, a declarat că surse din NASA care au avut contact cu extratereştrii i-au descris pe aceştia drept nişte fiinţe “de înălţime mică, ce păreau bizare oamenilor”. El spune că extratereştrii ar arăta aşa cum sunt cei descrişi în cultura populară, de înălţime mică, cu ochi şi cap mari.În plus, Mitchell a explicat că tehnologia noastră “nu este nici pe departe atât de sofisticată” ca a lor şi că, “dacă ar fi fost ostili”, “am fi dispărut până acum”.
Adevarul e ca sunt de acord cu el, daca extraterestrii ar fi avut intentii rele cu noi, in prezent nu am mai fi existat. Noi inca suntem salbatici, mai avem nevoie de foarte multi ani pentru a ne da seama ca nu doar banii sunt importanti in viata.

Astronautii cred ca exista nave extraterestre care monitorizeaza Pamåntul, dar se feresc sa vorbeasca deschis despre aceste subiecte. Dezvaluirea unui astfel de caz i-ar exclude din programele de zbor. Probabil din cauza asta Mitchell a vorbit atat de tarziu, e bine macar ca nu a tacut. Birocratii si militarii mentin secrete rapoartele despre OZN-uri pentru ca nu pot explica si controla fenomenul.
In continuare va las cu niste intrebari cu respectivele raspunsuri foarte, foarte interesante:
- Cine se ocupa de interceptarea OZN-urilor?
- La nivel stiintific, este acceptata ideea ca nu suntemsinguri. Sa recunoastem insa ca suntem intr-o faza tehnologica prea putin dezvoltata pentru a putea patrunde adanc in Univers. Exista o organizatie internationala civila, numita SETI, practic o retea de telescoape care supravegheaza cerul. Se cauta viata inteligenta aflata la mare departare: mii de ani-lumina de Pamant. Practic, se urmareste orice semnal care ar putea sa aiba o anumita logica si care ar putea fi emis de fiinte inteligente. In unele tari au existat si probabil ca mai exista inca institutii care se ocupa efectiv cu identificarea OZN-urilor, care sunt deja obiecte palpabile, ajunse in imediata apropiere a Pamantului si care pot fi vizualizate. In timpul Razboiului Rece, orice descoperire in acest sens era tinuta la secret, pentru ca putea fi vorba despre o tehnologie mai avansata decat cele pe care le folosim noi, tehnologie care putea fi utilizata apoi impotriva adversarului. Chiar si in prezent, unele rapoarte, clasificate pentru 40-50 de ani, sunt tinute la secret. Probabil ca abia generatia urmatoare le va cunoaste. Intre timp, au mai iesit la suprafata diferite informatii, care au fost rapid decredibilizate de cei interesati. Este relativ usor sa distrugi increderea publicului in astfel de informatii. Desi nu am vazut OZN-uri, eu sunt convins ca acestea exista.
- Cum se deplaseaza acestea la distante atat de mari?
- Inca de pe vremea lui Einstein se vorbeste despre interactiunea campului gravitational cu cel magnetic. Prin anii ’50, un om de stiinta german a reusit sa definitiveze aceasta teorie, iar acum cativa ani s-a reusit sa se demonstreze experimental ca un camp electromagnetic extrem de puternic poate sa modifice campul gravitational. Astfel, daca ajungem la o tehnologie care sa produca camp electromagnetic puternic, putem modifica local campul gravitational si putem calatori in Univers cu viteze mari, pe distante extrem de mari, fara a simti acceleratia. Cu tehnologia din prezent, am avea nevoie de generatii intregi pentru a calatori in afara sistemului nostru solar. Cu noua tehnologie… Putem banui ca OZN-urile care vin pe Pamant stapanesc de mult aceste legi ale fizicii, pe care noi abia le descoperim, si ca le utilizeaza. Sa nu uitam ca marile descoperiri, in mai toate domeniile, au fost facute in ultimele sute de ani. Daca ne gandim ca o civilizatie ar putea fi cu doar 5.000 de ani inaintea noastra, ceea ce inseamna o clipa, la scara istoriei, din punct de vedere tehnologic s-ar plasa la un nivel inimaginabil pentru om, in prezent.
Ne puteti relata vreo experienta legata de acest fenomen?
- Va pot relata o intamplare a unui coleg rus, care in timpul unei expeditii a vazut doua OZN-uri care au zburat paralel cu nava, apoi au disparut. La intoarcere, a relatat sefilor, dar acestia au avut o reactie negativa, spunandu-i ca el a fost trimis in cosmos pentru misiuni stiintifice, bine determinate de la sol. Practic, a fost convins sa nu mai povesteasca nimanui acest incident. Daca vrei sa mai zbori, ocupa-te de zboruri, nu de interviuri, i s-a spus. Omul neaga, de fiecare data cand este intrebat de reporteri, intalnirea cu acele obiecte.
Pot fi detectate OZN-urile de radar?
-Unele da. Am avut si in Romania un caz, in cadrul aviatiei militare, inainte de ’89, cand ofiterul de serviciu de la baza de la Kogalniceanu a relatat ca pe cer este o formatie de 9 obiecte zburatoare, care se deplaseaza cu o viteza foarte mare. Comandantii puteau ordona celula de alarma, adica ridicarea avioanelor de lupta si urmarirea lor, dar nu au cerut decat observarea lor de la sol. Masuratorile radar au aratat ca viteza lor era de aproximativ 6000 de km/h, ca erau obiecte fizice, luminoase si care au disparut undeva pe Marea Neagra, spre Rusia. La 6000 de km/h nu putea fi un avion, nici o racheta care se dezintegra, pentru ca viteza nu ar fi fost constanta. S-a facut un raport, nu i s-a gasit o explicatie si problema a fost abandonata. Este o atitudine, as zice… normala, in orice institutie de tip birocratic, asa cum e armata. Astfel se explica, intr-o oarecare masura, de ce raman secrete astfel de intalniri: daca tot nu poti interveni, daca nu ai mijloace comparabile cu ale urmaritului, mai bine pretinzi ca este o eroare, ca fenomenul pe care nu il intelegi nu exista.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu